Helgen över snart

Igen.. helgerna går för fort =/
I fredags iafl så va ja med jenny å drack lite öl å så är hemma =)
Vid 9 tiden drog vi vidare till ramsus där det också satt några å öla å hade sig :p
Va där nån timme tills att dom skulle dra till stan, så jag å jenny gick vidare , men kom bara till ahlströms där vi fick för oss att lifta med bussen över ;p väl över på andra sidan så va vi in i garage på busstation å träffade lite folk, va inte hemma förrän vid 4 igen =D hade roligaare än väntat den kvällen!
I går så låg ja bakis å halv död nästan hela dan , då det senare bestämdes att jag skulle va chafför till ljunga pöå kvällen.. sagt å gjort så drog vi iväg , men måste säga att det va ett STORT misstag av mig att ställa upp! mådde piss hela kvällen pga ev en liten skit! Kom hem vid halv 5 förbannad less å trött !

Du undra varför ja är sur å så mot dig!?
Men vad tror du.. jag ställer upp hur mkt som hellst och bryr mig säkert mer än vad din jävla brud gör!
Men va får man tillbaka !? INGENTING, inte ens en gnutta uppskattning . Jag är så less på att du behandlar mig som skit. och att man ska ställa upp och finnas till när det passar DIG !!! Du va den som pratade minst med mig på hela kvällen igår, du va så otrevlig och dryg som vanligt när du dricker, i vanliga fall också men .. Jag förstår helt seriöst inte vad du tänker på ibland? Om jag ändå kunde bara "släppa" dig å skita i dig, men det går inte.. Blir less på mig själv att jag inte klarar av det fullt ut, att bara strunta i allt.. det kommer aldrig gå ! det känns för långt bort för mig just nu!
Du vet va jag tycker å tänker, det är det som är det värsta! 

Aja.. sen blire nog kebab med maja å sandra!:)
Puss hej 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0